sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Naked

Sataa sataa ropisee.. Suomen kesä (peukku ylös emoji). Steessa on kyllä jotain rentouttavaakin. On ihanaa haistaa sateen jälken ulkoilmaa, kun ulkona tuoksuu raikkaus. Parempi mennä nyt asiaa, ettei joku otsikon ja ensimmäisten lauseiden perusteella luule tätä nudisti postaukseksi :D. Esittelyssä kuitenkin pitkään toivelistalla, nyt jo omana, Urban Decayn Naked 1-paletti.
Täydellisyys pienessä paketissa! Tuo materiaali mistä tuo ulkoasu on tehty ei ole kyllä ihan parhaasta päästä. Vaikka se mulla laatikossa onkin, niin kyllä siihen silti karvoja kerääntyy. Eihän se itse tuotteeseesn vaikuta, mutta silti.
Sisällä on siis 12 luomiväriä. Kaksi näistä on täysin mattaa ja loput enemmän tai vähemmän kimaltelevia.
Vasemmalta oikealle:Virgin (shimmer), Sin (shimmer), Naked (matte), Sidecar (shimmer/micro-glitter), Buck (matte), Half baced (shimmer), Smog (shimmer), Darkhorse (shimmer), Toasted (shimmer), Hustle (satin), Creep (shimmer) ja Gunmetal (shimmer/micro-glitter)
Luomivärit ovat todella pehmeitä ja pigmenttisiä. Tällä paletilla saa niin naturaalin meikin kuin smokey eyenkin.
Siinäpäs ne vielä kaikki käsivarressa. Omat suosikkini ovat varmaan, Sidecar ja Tosted (jotka muuten näkyvät tässä postauksessa). Kaikki värithän on kyllä ihania ja oikeastaan, ei sitä suosikki säyvä ehkä ole. Olen jo kaikkia sävyjä päässyt käyttämään.
Oman palettini ostin Berliinistä Douglas nimisestä kaupasta. Paletin hinta oli n. 47€, mutta mielestäni on kyllä joka sentin arvoinen. Paketissa tuli vielä mukana yksi Primer potion näyte ja neljän näytteen paketin sain vielä kassalta mukaan. Kaupanpäällisiksi sain vielä seitsämän luomiväri näytettä. En tiedä saako kaikkialla niitä kaupanpäälle. Primer potioneita olen jo testaillut ja tykkään, näyte luomivärejä en virelä ole kauheammin testaillut.
Suosittelen kaikille suuresti tätä kyseistä palettia. Jos ei kuitenkaan tahdo käyttää liki 50€ luomiväreihin, niin kannatta checkata W7-paletit joista jo yhden esittelin tässä postauksessa. Love it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti