perjantai 29. toukokuuta 2015

Toukokuun suosikit|2015

KESÄLOMA!! Sitä on odotettu. Olen myös super iloinen siitä, että sain vihdoinkin lääkelaskujen kokeen läpi. En edes viitsi kertoa kuinka monta kertaa sitä yritin, mutta nyt sekin on alta pois! Nyt ois kuitenkin vuorossa taas menneen kuukauden suoskit.

SUMMER VACATION!! Finally, I have been waiting this for long time. But know it is time for some favorites from this month.
Aika meikkipainotteinen, mutta helpommin niitä suosikkeja meikeistä löytyykin, kuin esim. ihonhoidosta.

There they are. As you can tell all I really have is make up.
Kaksi meikki sivellintä. Kumpanenkin on Real Techinques:in. Ylempi on multi task-sivellin. Mulla oli pitkään puuterille sellainen pieninmpi sivellin. Halusin vähän isomman, niin ostin tämän. Se tuli setissä kahden muun siveltimen kanssa. Tykkään paljon tuosta siveltiestä. Iso ja pehmeä.
   Toinen näistä on Sculping-sivellin. Sehän on periaatteessa tarkoitettu korostuksien tekemiseen, mutta itse tykkään enemmään niiden teossa käyttää alkuperäistä contour-sivellintä. Joka tapauksessa olen tykästynyt levittämään tällä meikkivoidetta. Se on siihen oikein hyvä. Se on aika samantapainen kuin buffing brush.

Two brushes. Both of them are Real Techniques. Upper is multi task brush. I like this because it is big and soft (like all RT brushes are). I use this with powder products. Mainly with powder. Usually brushes are'n in my monthly favorites.
    Sculping brush. It is originally meant for sculpting as the name says. But I like this with foundations. It is very similar to buffing brush.
Meikit. Tämän jo jossain mainitsin, mutta siis Essence kulma mascara. Aika perus tavaraa, ei mitään ihmeellistä, mutta olen sitä käyttänyt tässä kuussa paljon, joten kai se on sitten suosikki.
   Make up store luomiväri sävyssä Golden. Aika täydellisen kullan väri. En tykkää yhtään kellertävästä kullasta. Enmmän pidän vähän "ruosteisesta" kullasta. Tämä on aika siltä väliltä. Tykkään en muuta sano. Make up storen meikit, erityisesti luomivärit on hyviä. Ne on pehmeitä ja puuterimaisia, sekä ne levittyvät hyvin.
    Nyx HD peitevoide (sävy CW 01). Ostin vähän aikaa sitten ja olen sitä siitä lähtien käyttänyt. Peittää hyvin nää mun tummat silmäaluset. Ainut asia on että se haisee vähän ilmapallolle, mutta se haju ei ole kuitenkaan sellainen nenään pomppaava. Onneksi.
    Yves Rocher huulipuna. En tiedä sävyä, mutta aika tollainen vadelmainen. Ihana. Helppo levittää ja kuten ehkä kuvasta näkyy niin se on pienenpi kuin tavaliset huulipunat, eli helppo ottaa mukaan (ei sillä että normaaleja huulipunia ei olisi helppo ottaa mukaan).

Make up. Essence brow mascara in browny brown. Nothing special on this, but I have been uesning this a lot lately. So I guess it is favorite.
   Make up store microshadow in Golden. Perfect gold eyeshadow. I don't like yellowish gold at all, I more pefer rusty cold. This is between, but more on that rusty side. Easy blend. I like Make up store make up a lot, ecpecially their eyeshadows. They are so soft and powerdy.
    Nyx HD concealer. Shade CW 01. Every sence I  bought this earlyer in this month, I have been usening it a lot. It's good to cover these dark undereyes. Only thing that I don't like in this is that it smells like balloons. It's not that bad tho, but still.
   Yves Rocher lipstick. I don't now the shade of this but it is rasberry red kind colour. I like this a lot. It is also little bit smaller than normal lipsticks.
Kavovoide. Biotherm Aquasource. Hemmottelin itseäni ostamalla tämän. Ihana. Todella kevyt kasvoilla, mutta silti tuntuu että tämä kosteuttaa. Raikas tuoksu kaiken lisäksi. Voisimpa melkein tehdä oman postauksen tästä, niin ihana se on!

Day moisturizer. Biotherm Aquasourse. What a lovely face cream. Not even cream. It so 
lightweight. It smells so fresh. I might even do own blog post about this. Love it!

Loppuun vielä onnittelut kaikille valmistuneille. Ja ne jotka pitävät kesälomaa, niin hauskaa kesälomaa kaikille! :)

Congrats to all who have graduate. And they who are having vacatoin, have a nice vacation! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti