tiistai 28. huhtikuuta 2015

Huhtikuun suosikit/April favorites

Taas yksi kuukausi takana (melkein) ja uusi edessä. Toukokuu on siinä mielessä paras, koska alkaa kesäloma ja koulu alkaa jo helpottaa. Tääkin viikko ollut kork. 4,5h päiviä. Mutta anyway postauksen aiheena oli taas menneen kuun suosikit joten eiköhän aloiteta.

It is that time of month,where I share some of my favorites of the month. So let's start.
Siinä ne on. Olen ihan tyytyvinen tämän kuun suosikkeihin, vaikka aluksi tuntui ettei niitä juurikaan ole.

There is all of my favorites. I am pretty happy with these favories even though I was sure that I don't have them at all.
Olen korostanut tässä kuussa jokapäivä, kun oln käyttänyt meikkiä. Tiedän että tämä Sleek contour paletti on pyörinyt blogissa jo muutaman kerran, mutta tämä on paras! Contour väri on juuri oikean värinen. Ei liian oranssi, mutta ei liian harmaakaan. Vaikka en olekkaan valoväriä käyttänyt paljon tässä kuussa, niin onhan se kyllä kaunis.
   Maybelline 24hr color tattoo leather effect sävyssä Chocolade suede. Olipas pitkä nimi, mutta joka tapauksessa, kyseessä on siis luomiväri jota olen käyttänyt paljon siitä lähtien kun ostin sen tässä kuussa. Kaunis lämmin ruskea väri. Pysyy hyvin. Itse tykkään laittaa vielä luomiväriä päälle.
   Siitä lähtien kun ostin tämän olen tätä käyttänyt. Max factor creme blush sävyssä Lovely pink. Poskipuna antaa todella luonnoliset posket, samalla toimii myös hihgtlihgterinä. Love it.

I have been contouring every single make-up day. This Sleek contour kit is just the best. The conour colour is perfect. Not too orange or gray. Even though I have't use that highligher much on this month it's still my favorite.
   My favorite eyeshadow of the month has to be my Maybelline 24hr colour tattoo in Chocolade suede. It's beautyful warm brown with hint of shimmer. I usually but other eyeshadow top of it.
   This blush though. It is Max factor creme blush in Lovely pink, and it's totally lovely. It is looking very natural on the cheeks. I don't use highligher with this. Love it.
Lumene beauty base-peitevoide. Oli pitkä aika, kun en käyttänyt tätä, mutta tässäkuussa aloin taas käyttämään sitä. Laitan tätä ennen peitevoidetta koska tämä on vähän loheen taittuva, joten mielestäni se ei yksin käy peitevoiteesta. Siis toki jos itse niin haluaa käyttää, niin mikäs siinä.
   Toinen mihin olen palannut tssä kuussa on Real Techniques miracle comelxion-meikkisieni. Tykkään tästä ihan älyttömästi, (kuvassa on muuten täytetty vedellä, koska käytin sitä ennen kuva ottoa) koska tämä ei ime meikkivoidetta itseensä. Eli siis ennen käyttöä se täytetään vedellä ja purisetaan. Siinä yhteydessä se myös suurenee.

Lumene beauty base-concealer. I wasn't useng this for a long time. I founded it again on this month. I use it before other concealer, because the colour is bit salmoni.
   Other favorite, what i'v been usening more in this month is my Real techniques miracle comlexion sponge. Absolutely loving it. Before usening it, it has to fill with water. That's makes it not eating foundation that much, as some sponges do.
Yves rocher kynsilakka sävyssä Orange sanguine. Kiva oranssinpunainen lakka, jota olen käyttänyt paljon, tälläkin tethellä on sitä varpaan ja sormen kynsissä. Toinen lakka suosikki on Essie mint candy apple. Tämä sävy on kyllä yksi ihannimmista jonka omistan.
   The body shop teepuu öljy. Pelastus pienessä pullossa. Käytän tätä aamuin illoin. Ainut miinus tässä on se että se kuluu todella nopeasti. Olen omistanut tuon pullon muutaman viikon ja nyt on jo melkein puolet käytetty. Oriflame Love nature Clay mask. Tämäkin on teepuu öljyä sisältävä tuote. Voisi kai sanoa, että teepu öljy on ollut tämän kuun juttu :D. Naamio tuntuu välillä pistelevältä iholla, mutta se kyllä poistaa epäpuhtaudet ja ennen kaikkea, finnit pienenee silmissä.

I have been usenig nail polihes guite a lot in this month. My favorites has been Yves rocher Orange sanguine and Essie mint candy apple. Yves rocher nail vanis is pretty orange red. I think that the Essie mint candy apple, is pretty classic Essie polish. I love it. Such a pretty mint blue or green (I don't know :D) colour.
   The body shop tea tree oil has been my rescue. I use it evey mornings and evenigs. The only low side is that it goes very quicly. I'v had that bottle maybe coulpe of weeks, and it is almost halfway. Face mask favorite is Oriflame Love nature clay mask. It's also tea tree. This mask makes my pimples look much better, if you know what I mean. It is amazing.

Kuukauden suosikit olivat tässä. Mitäs muuta, no voisin sanoa että lempi sarja on ollut Gossip girl. Aloitin sen alusta. Rakastan sitä sarjaa. Lempi bändi/eniten kuunneltu bändi on varmaan Iron Maiden. Rakastan sitä bändiä paljon.

My favorite tv show has been Gossi girl and favorite band of the month is been Iron Maiden. Love that band.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti