maanantai 2. maaliskuuta 2015

Helmikuun suosikit.

Ollaan jo maaliskussa ja kevät on virallisesti alkanut. Aika menee han kamalan nopeasti. Äskenhän oli joulu, eikä elokuustakaan ole pitkäaika kun koulun alotin. Kohta alkaa jo kesä lomakin:). Kuitenkin postauksen aiheenaa ei ollut aja kulumisen ihmettely vaan viimekuun eli helmikuun suosikit. Mulla ei oo nyt mitään sen ihmeellisimpiä suosikkeja mutta esittelen ne tässä kuitenkin. Lets go!
                                           Klippoteket Argan oil
 Argan oil eli argaani oljy. Hiusöljy josta olen tykännyt. Laitan tuota aina pyyhekuivattuihin        hiuksiin. Tuon löytämisen jälkeen tosta on tullut ainut tuote jota laitan hiuksiini. Joskus saatan laitta    latva elixiiriä, mutta sitäkin harvoin. Tuo öljy tekee hiuksistani kiiltävät ja aika pehmeen tuntuset. Ja  on myös riittosaa, koska yksi pumppaus riittää ainakin mun hiuksiin. Tuoksu on aika hyvä ja    hintakaan ei ollut paha. 
                                   Yves Rocher sheer botanical lipstick Corail Doux.
 Korallin värinen huulipuna. Itseasiassa kuten nimi sanoo nii se on sheer lipstick. Eli väriä löytyy  mutta ei niin pigmenttinen, kuin muut huulupunat. Jättää ehkä vähän semmoisen huulikkilto jäljen.  Hyvä huulipuna arkeen. vähän tuomaan väriä.
                                  L'oreal color riche le khol cappucino
Ruskea kajal kynä. Väri neutraali ruskea, mutta kynässä on vähän kimaletta mukana. Ei mitenkään häiritsevän paljon. Hyvä arkikäyttöön.
                                L'oreal false lash wings mascara
Mascara, josta en alkuun pitänyt. Nykyään tykkään. Tekee ripsistäni pikät mustat. Vieroksuin tuota harjaa ensin, mutta sitäkin on oppinut käyttämään. Tätä käytin kyllä eniten viime  kuussa.
                    Anastasia Beverly Hills brow wiz in Caramel
Jopa minä osaan tehdä kulmakarvani, ja se on paljon sanottu. Mutta oikeasti tää on niin kätevä  keksintö. Kynällä on niin helppo tehdä ne kulmakarvat ja tuleepa tässä harjakin mukana. Tykkään  älyttömästi.
                                Rimmel Stay matte primer
Meikin pohjustusvoide, joka tekee ihosta mattapintaisen, mutta luonnollisella tavalla. Ihosta ei tule liian matta, sellainen sopiva. Kesään mennessä mun tee-alue alkaa kiiltämään ja muutenkin ihosta tulee kesä aikaan öljyinen. Muuten mulla on sekaiho. Tää on mun lemppari primeri ollut jo pitkään. Täytyy ostaa uusi, kun alkaa olla jo pelottavan vähissä. Vaikka ei vielä kesässä ollakkaan, niin kyllä mun iho on alkanut jo kiiltelemään, mutta tällä saa ei-halutta kiiltoa hyvin kuriin.
  Siinäpäs ne suosikit. Jospa tässä kuussa löytäisin jotain kivaa, mistä teille sitten kertoa. Seuraavaan postaukeen asti, moikka! x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti