sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Arkimeikit

Arkisin meikkaamisen täytyy olla nopeaa ja mutkonta. Käytän meikkejä joihin voin luottaa (kukapa ei käyttäisi?). Tässä postauksessa esittelen tosiaan vain pelkät meikit.

         
                                                 Pohjustus ja meikkivoide:
Yksi lempi pohjustusvoiteista on L'orealin Lumi Magique. Se on todella kevyt ja antaa kivan hohdon kasvoille. Sen saa hyvin matattua puuterilla, jos tahtoo vähän arkisemman pohjan. Meikkivoide ylitse muiden on Chanelin Vitalumiere aqua. Niin kevyt kuin vain voi olla. Se peittää ihan tarpeeksi hyvin. Onhan se hieman hintava, mutta se on todella luonnollisen näköinen kasvoilla + se on hyvän tuoksuinen. Sävy 10 Beige.
                                                     Peitevoide:
Tuota Lumenen peitevoidetta laitan jo heti silmänypärysvoiteen päälle. Laitan sitä myös vähän meikkivoiteen päälle. Tuo Wet n wild peitevoide palettia käytän myös ja siitä tuota lohenpunaista on kyllä eniten tullut käytettyä. Sitä laitan ihan silmän sisänurkkaan. Tuolla tummemalla värillä peitän näppylät.
                                                  Puuteri:

Käytän yhtä tai kahta puuteria hieman päivästä riippuen. Tuolla Make up storen puuterilla saa hyvin pysymään peitevoiteen paikoillaan silmien alla. Joskus käytän sitä myös koko kasvoille. Kuten näkyy se on hyvin rakastettu tuote. Se on todella kevyt. Toisinaan taas käytän tuota L'orealin Indefecible puuteria. Sitä en käytä silmien alla. Tykkään siitäkin. Make up store puuteri sävyssä Translusent ja L'oreal Warm vanilla.
                                        Aurinkopuuteri, korostus ja poskipuna:
Rimmel natural bronzing powder. Kaikista paras aurinkopuuteri mitä olen kokeillut. Se jättää todella luonnollisen jäljen. Tuoksuukin hyvällä. Käytän sitä antamaan lämpöä kasvoille. Sävy 021 Sun lihgt.
Korostuksen teen jokapäivä. Arkisin en tee mitään ihmeellistä, kunhan vain vähän muotoa näihin pyöreisiin kasvoihin. Olen tykännyt tuosta Sleekin korostusväri paletista. Kätän myös tuota vaaleaa väriä tuomaan valoa poskipäille.
Suosikki poskipuna. Tämä poskipuna on vaan niin helppo levittää ja kaunis luonnollinen väri. Poskipuna on siis Rimmeliltä ja sävy on Live Pink.
             
                                                       Kulmakarvat:
Kulmat ovat juttu, joiden tekemisestä en ole koskaan tykännyt. (Kiitos vaan nuorelle Miialle joka alkoi nyppimään niitä tietämättä miten ne kuuluisi nyppiä.) Kulmakarvani ovat aika erillaiset, mutta onneksi olen löytönyt kulmakynän ja geelin joista pidän ja joilla on helppo tehdä kulmat. Ostin tuon Anastasia Beverly Hillsin kulmakynän vasta vähän aikaa sitten, mutta rakastan sitä jo. Sillä on helppo narrata karvoja vaikka nitä ei oikeasti olisikaan. Toinen on kyllä tuo Beauty Sosietyn kulmakarva geeli jota olen jo hyvän aikaa käyttänyt. Se auttaa hyvin kulmia pysymään paikallaan. Kulmakynän sävy Caramel.
                                              Luomiväri ja ripsiväri:
Käytän arkisin vain yhtä luomiväriä(joskus en mitään)Luomiväteista suosin neutraaleja värejä. Tämä make up storen Venus on ollut kovassa käytössä. Olen todella huono kuvailemaan värejä, mutta tämä on sellainen shampanjan värinen. Kaunis väri,

Ripsiväriä vaihdan yleensä joka viikko. Tämä Yves Rocherin ripsari on kyllä yksi suosikkini. Se antaa väriä ja myös pituutta. Hyvä jokapäiväiseen käyttöön. Täytyy pian ostaa uusi. On sitä sen verran tullut käytettyä.

Lopuksi huulet, joissa käytän yleensä huulirasvaa. Paras huulirasva on kyllä Blistex medilip :) x

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti